Talmud – zdroj nenávisti. Základný prehľad a recenzie 4 kníh.

(aktualizované 3.3.2018, pridané ďalšie citáty a ďalšie vysvetľujúce informácie. Aktualizácia 30.3.2018 doplnila podrobné odkazy na zdroje ku kapitole “Záverečné komentáre”. Aktualizácia 24.6.2018 pridáva ďalšie citáty z Talmudu. Aktualizácia 27.6.2018 pridáva tému talmudského pohľadu na súdnictvo. Aktualizácia 19.7.2018: doplnené početné zdroje dokazujúce reálnosť a pravosť citátov z talmudu. Aktualizácia 21.7.2018: doplnené ďalšie početné veľmi kontroverzné citáty z talmudu. Aktualizácia 17.5.2021: portál www . vzdelavaci-institut . info bol v januári 2021 nevratne zmazaný. Nahradil som linky na knihy z neho odkazmi na archívne verzie z webového archívu)

Slová “nenávisť” a “boj proti nenávisti” znejú v médiach v poslednej dobe doslova z každej strany. Ktokoľvek kritizuje islamistickú migračnú vlnu, “umiernených džihádistov”, homosexuálnu lobby alebo vlastne čokoľvek v rozpore s názormi globalistov je automaticky nálepkovaný pojmami “nenávistný prejav”, “nacista”, “fašista”, “antisemita”, “xenofób” atď. Po po celej Európe navyše narastajú snahy takéto nepohodlné názory cenzurovať alebo dokonca trestne stíhať.

Preto nie je na škodu pozrieť sa na to, aký svetonázor zastáva “najmierumilovnejšie” a najnedotknuteľnejšie náboženstvo sveta.

Po prečítaní pravdepodobne pochopíte všetky podivnosti súčasnej doby: prečo európski politici fanaticky bojujú proti všetkým symbolom kresťanstva, prečo politici tvrdohlavo podporujú import agresívnych moslimov do Európy ako aj, odkiaľ sa v islame vzala ich fanatická nenávisť práve ku kresťanom.

Nasleduje niekoľko recenzií kníh pre jednoduchšiu orientáciu k prípadnému budúcemu štúdiu. Na konci blogu ešte pridám niekoľko špecifických komentárových poznámok.

Miniobsah:

 

—————

Výber citátov:

Najprv zopár citátov:

Midrasch Talpioth 225: „Nežidé byli stvořeni, aby sloužili Židům jako otroci.“

Orach Chaiim 57, 6a: „Nežidům je třeba se vyhýbat jako všemu nečistému, například jako neštovicím, vepřům a lejnu.“

Kethuboth 3b: „Soužití Nežidů je jako soužití oslů.“

Zohar II, 4b: „Porodnost nežidů musí být masivně potlačována.“

Sanhedrin 104a: „Všude, kam (Židé) přijdou, budou knížaty.“

Schabbat 105a:„Já (Jahve) vás (Židy) činím praotcem národů, činím vás vyvolenými mezi národy, činím vás králi nad národy, činím vás milovanými mezi národy, činím vás nejlepšími mezi národy, činím vás nejdůvěryhodnějšími mezi národy.“

Zohar I, 168a: „Židé se vždy musí snažit oklamat nežidy.“

Babha Kama 113a: „Každému Židovi je dovoleno používat lež a křivou přísahu, aby přivodil Nežidovi zkázu.“

Talmud IV/3/54b: „Majetek gójů je jako majetek bez pána, a každý (Žid), který se jej zmocní, se stává jeho vlastníkem.“

Erubin 43b: „V čase Mesiáše se všichni (Nežidé) stanou otroky Židů.“

Moed kattam 17a : Jestliže žid chce učinit zlo, měl by jít do města kde ho nikdo nezná a spáchat ho tam.

Citáty z iného zdroja:

– Sanhedrin (59a): „Strkat (gójský, ed.) nos do židovského práva znamená trest smrti.“

– lore Dea (158, 2): „Zabij odpadlíky, kteří se obrátili na křesťanské rituály“

– Baba Kamma (113a): „Žid může lhát a křivě přísahat, aby obvinil křesťana“

– Midrasch Talpioth (225): „Křesťané stvořeni k tomu, aby vždy sloužili židům.“

– Schabbouth Hag. (6d): „Židé mohou křivě přísahat použitím výmluv.“

– Sepher Or Israel 7776: „Pokud žid zabije křesťana, nespáchá hřích.“

– Moed kattam 17a: „Jestliže žid chce učinit zlo, měl by jít do města kde ho nikdo nezná a spáchat ho tam.“

– Sanhedrin 57a: „Když žid zabije pohana nebude potrestán.“ „Když žid okrade pohana může si to nechat.“

– Baba Kamma 37b: „Pohané jsou mimo ochrany zákona a Boha a jejich peníze jsou vystavené Izraeli.“

– Yebamoth 98a: „Všechny nežidovské děti jsou zvířata.“

– Abodah Zarah 36b: „Nežidovská dívka je ve stavu niddah (špíny) již od narození.“

Citáty z ďalšieho zdroja (doplnené 3.3.2018)

– Yebamoth 98a : Všechny nežidovské děti jsou zvířata.

– Sanhedrin 57a : Když žid zabije goje nebude potrestán. Když žid okrade goje může si lup ponechat.

– Sanhedrin 57a : Žid nemusí gojovi platit mzdu za vykonanou práci.

– Sanhedrin 55b: Žid se může oženit s tříletou dívkou (doslova : tři roky a den).

– Sanhedrin 54b: Žid může souložit s dítětem pokud je starší devíti let.

– Kathuboth 11b: Když dospělý muž obcuje s malou dívkou není to nic.

– Simeon Haddarsen, fol. 56-D: „Až přijde Mesiáš, každý žid bude mít 2800 otroků.“

– Nidrasch Talpioth, p. 225-L: „Jehova vytvořil nežidy v lidské podobě, protože židům by neměla sloužit zvířata. Nežid je proto zvíře v lidské podobě a je odsouzený sloužit židovi neustále.“

Doplnené 24.6.2018: Množstvo ďalších citátov som kvôli stručnosti doplnil za koniec článku do diskusie pod článkom.

Doplnené 27.6.2018: Citát z talmudu o tom, ako sa má židovský sudca správať v súdnom spore žida s nežidom. Doplnené do diskusie pod článkom.

Doplnené 21.7.2018: Do diskusie pod článkom doplnená séria ďalších veľmi kontroverzných citátov z Talmudu o židovskej vyvolenosti, nežidovských ženách, podvádzaní v obchodovaní a vláde nad svetom v dobe príchodu židovského mesiáša. Ak si potrebujete zdvihnúť adrenalín alebo tlak, je to ideálny spôsob.

 

——————————-

August Rohling: Talmudský Žid (1890)

Knižka “August Rohling: Talmudský žid” sa venuje priamo pasážam z rôznych rabínskych spisov a priamo cituje najvýraznejšie nenávistné texty a dokladuje nenávistnú mentalitu židov proti kresťanom a “gójom” (označovaným za zvieratá)

Knižka napísaná autorom Augustom Rohlingom je považovaná za jeden z najkvalitnejších zdrojov k téme Talmudu. Vznikla na základe prekladov Talmudu iniciovaných pri súdnom vyšetrovaní židovskej rituálnej vraždy v Damašku okolo roku 1860.

Hoci je knižka písaná trochu archaickou češtinou, kapitoly sú veľmi stručné a dobre čitateľné.

Pôsobivo pôsobí hlavne tretia kapitola, už podľa názvov podkapitol:

I. O bližním.
― Bližním žida jest jen žid. ― Ostatní lidé jsou jen zvířaty v lidské podobě. ― Jsou jen osly, psy a prasaty. ― Máme se jich štítiti, ale nedávati toho najevo. ― Theorie dovoleného pochlebenství

II. O vlastnictví a světové vládě.
― Bůh dal svět židům. ― Od toho se odvozuje tento princip a to, že mají právo krást a rabovat. ― Podivné užívání tohoto principu

III. Podvod.
― Theorie procesu mezi židem a nežidem. ― Co to znamená znesvětiti jméno Boží. ― Rabíni předcházejí dobrým příkladem. ― Sabbath

IV. Nalezené věci.
― Jest zakázáno gojovi je navrátiti. ― Příčina tohoto zákazu.

V. Lichvářský úrok.
― Křesťanská theorie půjčky. ― Falšování biblického zákona rabíny. ― Jejich nepoctivost. ― Příklad, jaký dávají rabíni. ― Pochlebenství jejich učení. ― Výchova židovských dětí vzhledem na lichvu.

VI. Život.
― Jest dovoleno nežidy zabít. ― Jest to docela povinností, může-li se to učinit beztrestně. ― Příklad o jamách a předepsané pochlebnictví. ― Tyto týkají se křesťanů a jiných pohanů. ― Historické skutečnosti ze židovských knih.

VII. Žena.
― Žid smí každou křesťanku zprzniti. ― Manželství u křesťanů má se považovati jen jako soužití zvířat. ― Význam snů. ― O židovkách

VIII. Přísaha.
― Přísaha žida nezavazuje vůči křesťanům. ― Theorie křivopřísahy a duševní výhrada. ― Pochlebenství židovské kasuistiky. ―Prostředky obejíti přísahu

IX. Křesťané. ― Slova pohané, bezbožníci, cizinci atd. označují též křesťany. ― Pochlebenství rabína Zevi. ― Mnohé důkazy pro tento skutečný smysl a dosah těchto a podobných pojmenování

Knižka má 4 úvodné predslovy, ktoré nejakým spôsobom dokumentujú problémy autora s vydaním knihy. Nie sú dôležité, možno ich všetky preskočiť a začať priamo kapitolami popisujúcimi citáty z Talmudu.

Zdroj: Prof. August Rohling: Talmudský Žid (1890) https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Talmudsky_zid-August_Rohling.pdf

——————————–

R.M.Vlas: Talmud – zdroj nenávisti (1939)

…dĺžkou je krátka, iba 30 strán texu, ale s hustým textom a nahustenými informáciami.

…je v istom zmysle nadstavbou nad knižkou Augusta Rohlinga, zachováva podobný logický sled tém a mnohé textové pasáže sú veľmi podobné s kapitolami z knižky Augusta Rohlinga. V niektorých témach Talmudu je nepatrne viac informácií v knižke R.M.Vlasa, v iných témach (hlavne téma postoju Talmudu k nežidovským ženám) je viac citátov v knižke A.Rohlinga.

…ťažiskom je kapitola 2, ktorá dáva stručný ale výstižný prehľad všetkých najvýznamnejších citátov z Talmudu. Má dĺžku 10 strán. V prípade nedostatku času na prečítanie iných textov doporučujem prečítanie tejto kapitoly, je plne postačujúca k získaniu orientácie v téme.

…ostatné kapitoly sa venujú rôznym doplňujúcim nadstavbovým témam, súvisiacim s pozíciou Talmudu v historickom kontexte.

Slovo úvodem (2 strany)

…krátky náhľad do štruktúry židovských kníh.
…Potom predhovor pokračuje zhusteným, ale informačne podrobným historickým prehľadom protižidovských pogromov v Západnej Európe (stredovek), Anglicku, Nemecku, Rakúsko-Uhorsku, Poľsku, Rusku a Ukrajine.
…Potom nasleduje dlhšia séria citátov významných svetových osobností, veľmi kriticky sa vyjadrujúcich na adresu Židov

1. Talmud, nikoliv Bible (8,5 strán)

…história vzniku Talmudu, história židovstva od čias Mojžiša, cez obdobie Babylonskej ríše, nástup farizejov, židovské sny o mesiášovi a vláde nad svetom, rímsko-židovské vojny (66 n.l., 135 n.l) (str 9), dokumenty o živote essénov (str. 10), ukrižovanie Krista a nenávisť farizejov k jeho nasledovníkom (str. 11), židovský Synedrion, exil rímskych židov do Babylonu v roku 1005, vznik Talmudu v Babylonských podmienkach atď. Kapitola spomína, že v dobe kníhtlače sa židia rozhodli z tlačených verzií Talmudu vynechať najviac protikresťansky nenávistné pasáže, pretože sa oprávnene obávali, že by to vyvolalo proti nim búrku hnevu. Vynechané pasáže boli v Talmude označené krúžkom a odovzdávali sa ďalej iba medzi rabínmi ústnym podaním.

2. Talmud, zdroj nenávisti (10 strán)

hlavné ťažisko knihy. V tejto kapitole je všetko najdôležitejšie k téme. Hlavná kapitola vysvetľujúca základnú štruktúru a hlavné témy Talmudu.

…množstvo citátov z Talmudu, dokumentujúcich fanatickú nenávisť k “nežidom” a špeciálne ku kresťanom. Významné citáty sú zvýraznené hrubým písmom.

…prvé štyri strany (str. 16-19) sú venované hlavne mytologickým a démonologickým témam popisovaným v Talmude. V prípade nedostatku času možno preskočiť.

...skutočne zaujímavé citáty začínajú na strane 20 a pri ich čítaní v človeku niekedy vrie žlč.

3. Je Talmud závazný pro Židy dneška? (2 strany textu)

…krátka kapitola o tom, že pre Židov sú prísne tresty za nedodržiavanie nariadení Talmudu:

…kliatba za “zradu” Žida je rozdelená do troch stupňov závažnosti:
1) vylúčenie z náboženských obradov a náboženských priestorov synagogy
2) úplne vyhnanstvo z židovskej komunity a celoživotná kliatba na jeho hlavu
3) ukameňovanie (tento trest od stredoveku nemôžu praktikovať v praxi, takže sa obmedzujú hlavne na prvé dva typy trestov)

…knižka dokladuje, že ešte aj v modernej dobe (začiatok 20. storočia) boli konvertovaní rabíni veľmi tvrdo prenasledovaní svojou komunitou.

4. Závěr podle Dostojevského (3 strany textu)

…úryvok z Dostojevského textov, kde popisuje mentalitu a správanie Židov v Rusku. Text pôsobí dojmom, akoby bol napísaný len včera, absolútne nič sa od tej doby nezmenilo. Dostojevský píše, ako Židia v Rusku neustále vyplakávajú, ako ich Rusi utláčajú a krivdia im, ale kedykoľvek sa naskytne príležitosť, veľmi ochotne sa pridávajú k vykorisťovateľom Rusov. Píše o tom, ako Židia neustále žiadajú pre seba ďalšie práva, ale odmietajú akceptovať akékoľvek povinnosti voči okolitým Rusom. Píše o tom, že hoci Rusi prijali Židov s otvoreným priateľstvom, Židia voči nim prejavujú iba najvyššie opovrhovanie. Píše o tom, ako Židia v Rusku vlastnia banky, burzy, skupujú polia a čerstvo oslobodených nevoľníkov uvrhli do nového otroctva v svoj prospech. Varuje Rusov, že pokiaľ budú situáciu ďalej ignorovať, jedného dňa Židia Rusko ovládnu a nebudú mať s bežnými Rusmi zľutovania (text bol napísaný v 19. storočí, o pár desaťročí neskôr, v roku 1917 sa Dostojevského varovania krvavo naplnili)

Zdroj: R.M.Vlas. Talmud – zdroj nenávisti (1939) https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Talmud-zdroj_nenavisti-R.M.Vlas_.pdf

—————-

Knižka “Eliminace zednářstva odhalením jeho tajemství” sa venuje krátko téme Talmudu (str. 41) a Kabbaly (42-45).

Knižka je veľmi detailnou príručkou popisujúcou organizačnú a hierarchickú štruktúru rôznych slobodomurárskych skupín, ich spoznávacie znamenia, detailne sú popísané rôzne často morbidné iniciačné rituály (prísaha s dýkou na srdci, prísaha s obeseneckou oprátkou na krku, symbolický pohreb, symbolické vyrezanie srdca atď) a účel jednotlivých stupňov zasvätenia.

Tematickou líniou je, že slobodomurárske rituály slúžia na akúsi formu konverzie pôvodných kresťanov všetkých európskych národností (knižka píše o Nemecku), z ktorých sa po iniciačnom rituále stávajú syntetickí (umelo vytvorení, nepraví) Židia, ktorí následne pomáhajú realizovať rýdzo židovské ciele vedúce k nastoleniu židovskej svetovej vlády.

Typickým znakom všetkých iniciačných rituálov je, že “čakateľ” sa musí dopredu rozhodnúť, či chce postúpiť o úroveň vyššie a musí zložiť prísahu vernosti plnenia úloh, ktoré mu ale v danej chvíli ešte nie sú ani náznakom známe. A akonáhle prísahu zloží, neexistuje cesta späť a za odmietnutie poslušnosti alebo vyzradenie tajomstiev rádu platí automaticky trest smrti.

Celé slobodomurárstvo je pretkané židovskými symbolmi odkazujúcimi na Starý zákon (symbolická obriezka, obnova šalamúnovho chrámu, židovské a kabalistické tajné symboly). Slobodomurári v istom zmysle vystupujú v roli užitoných idiotov, ktorí vstúpili do niečoho, o čom nič nevedia a zaviazali sa plniť úlohy v prospech ľudí, ktorých nikdy nespoznajú.

Táto knižka sa v tejto chvíli javí ako najpodrobnejší prehľad celej témy slobodomurárstva.

Čo sa týka kapitol venovaných špecificky témam Talmudu a Kabbaly, zaujímavá je kapitola o Kabbale, ktorá prináša základné informácie o tzv. číselnej mágii, kedy sú z významných slov pomocou pozícií písmen v abecede vytvárané symbolické čísla.

Ako príklad je použitý preklad mena Jehovu J.H.W.H, ktorý dáva hodnotu 10 +5 = 15. Numerická mágia je označovaná pojmom “Gematria”, a autor naznačuje, že práve “gematria” je to záhadné písmeno G, ktoré majú v znaku slobodomurári.

Moja poznámka: Keď som prečítal túto kapitolu o hre s písmenami a číslami, zarazilo ma, ako veľmi je mentalita tejto numerológie podobná s údajnými neonacistickými symbolmi 88 (prvé písmená slov Heil H.tler), čísla 14 (počet slov vo vete o ochrane bielej rasy) a ďalšími údajne neonacistickými hrami s číslami. Človeku sa vtiera myšlienka, že dané číselné symboly nevymysleli skutoční neonacisti, ale židovskí infiltrátori, ktorí sa týmto spôsobom pokúsili dané hnutia verejne zdiskreditovať.

Zdroj: Erich Ludendorff; ELIMINACE ZEDNÁŘSTVA ODHALENÍM JEHO TAJEMSTVÍ (1933) http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Eliminace_zednarstva_odhalenim_jeho_tajemstvi.pdf

—————–

Knižka “Bernardin Freimut: Židovské krvavé vraždy od prvního výskytu v dějinách až po současnost ” sa venuje v kapitole 20. Talmudu (a z neho vyplývajúcej fanatickej nenávisti ku kresťanom) a v kapitole 21. Kabbale (a z nej vyplývajúcich návodov k rituálnym vraždám a hromadnému vraždeniu “nevercov” )

Samotnú hlavnú tému knihy nechám bokom, kto má záujem, môže si ju naštudovať priamo v zdroji. Ako základné orientačné info sa dá použiť toto vlákno diskusie z aeronetu, aj keď sa týka inej knihy.

Kapitola 20 prináša základný náhľad do témy TALMUDU, ktorý sa vyznačuje fanatickou nenávisťou proti kresťanom. Hoci nikde v Talmude nie je priamo napísaný návod a účel rituálneho zabíjania kresťanov, viaceré pasáže k tomu nepriamo navádzajú alebo danú praktiku tolerujú. Popri tom sa však Talmudom tiahne neuveriteľná nenávisť voči všetkým “nežidom” (gójom, alias dobytku), predovšetkým však proti kresťanom. Sú tam príklad rôznych situácií, ako sú Židia povinní kresťanom škodiť vždy, keď sa naskytne vhodná a bezpečná príležitosť a ako im je pod hrozbou pekla zakázané kresťanom v núdzi pomôcť.

Mrazivo znie úryvok zo strany 91: “Nejvýznamnější ze všech židovských dogmatiků, Orel Maimonides, učí: Jakmile se Židé po příchodu mesiáše znovu chopí moci, kterou kdysi měli v Palestině, mají se všichni Nežidé přinutit k přijetí noachitského zákona a zabít všechny ty, kteří se tomu budou vzpírat. – Na vysvětlení dodáváme, že se i na mnoha jiných místech Talmudu říká, že po příchodu mesiáše všechny národy přijmou židovskou víru, avšak křesťané by se na této milosti neměli podílet, nýbrž mají být naprosto a zcela vyhubeni. Takové vyhlídky tedy dává Talmud křesťanům pro případ, že by na neštěstí upadli pod panství Židů. Zmíněný příkaz je však podle Maimonidova názoru sdělen samotným Mojžíšem, a to na výslovný Boží rozkaz.” (moja poznámka: príklad realizácie tohto prikázania ukazujú udalosti tzv. “červeného teroru” v Rusku po roku 1917, kedy sa bolševici (židia) po prvý raz v histórii dostali k naozaj neobmedzenej vláde nad veľkým územím.)

Na rovnakej strane je tiež viacero ďalších drsných citátov: o tom, že židia majú zabiť vždy najlepšieho z “neveriacich”. O tom, že zabitie “popierača” je z ich pohľadu “bohumilým” činom. Že všetci “bezbožníci” majú byť bezo zbytku vyhubení. Že prikázanie “nezabiješ” sa vzťahuje iba na ich súvercov, ostatní “gójovi” sú zvieratá, na ktorých sa 10 prikázaní nezvťahuje. Tiež je tam spomínané, že sa Žid môže nechať falošne pokrstiť, aby si tým zachránil život alebo aby zmiatol “nevercov” a mohol im ďalej škodiť. (všetko str. 91). Ďalej je tam spomínané, že Židia si uvedomujú, že nemôžu svoju nenávisť ku kresťanom prejavovať otvorene a tak ju skrývajú a škodia kresťanom len vtedy, keď sa naskytne beztrestná príležitosť. (str. 92). Je tam tiež zmienka, že práve židia stáli v pozadí rozpútania prvého teroru proti kresťanom v dobách rímskej ríše (str. 92). Taktiež je tam spomínané, že je židom doporučované zastávať pozíciu kresťanských lekárov a z tejto pozície tráviť naivné obete. (str. 92)

Potom je tam venovaná kratšia časť téme židovského hanobenia hostií, do ktorých ventilujú svoju nenávisť ku kresťanom. Spomínané sú prípady krádeže hostií a ich následné pobodávanie nožmi, pribíjanie na stenu, polievanie vriacou vodou až po najrôznejšie “mučiace” nástroje na drvenie hostií. (str. 92, druhá polovica)

Na str. 93 potom pokračuje téma sektou satanistov (uctievačov diabla), ktorí majú pozoruhodne podobné rituály ako radikálni talmudisti a organizačnú štruktúru podobnú slobodomurárom. Pátranie dobrovoľníkov ukázalo, že vrcholové pozície francúzskych satanistov boli v 19. storočí obsadené Židmi. (str. 93)

Kapitola 23 prináša základný náhľad do témy tajných židovských kníh KABBALY. Kabbala obsahuje najzreteľnejšie výzvy k praktikovaniu ľudských obetí, znovu so špeciálnym zameraním na “nežidov” (označovaných pojmami plevy, odpad, psi atď). Mimoriadne cenená je krv kresťanských panien. Taktiež je tam popisované, že židia sú “deti božie” a kresťania “deti diabla” a že treba proti nim viesť večnú vojnu. Na konci str.95 je citát, ktorý vyzýva k bráneniu rozmnožovania “nežidov”, aby bola “strana zla” čo najviac oslabená (moja poznámka: toto sa zrejme realizuje masívne v praxi v podobe propagácie antikoncepcie, potratov až po úmyselné šírenie neplodnosti pomocou gmo potravín, vakcín a iných hormonálne toxických látok). Explicitne je tam povedané, že cieľom je dosiahnuť, že “mužov vykastrujú a ženy zabijú”. (str.96, prvý odsek). Tiež je tam spomínané, že sa má dosahovať smrť neveriacich pomocou lsti a úkladov a že je povinnosťou sa o to neustále snažiť. Je tam opakovane citované, že zabíjanie “bezbožníkov” je vnímané ako obeta “Bohovi” a že je veľmi pozitívne hodnotená. Ďalej je tam spomínané (str. 96, posledný odsek), že v Mojžišových dobách sa realizovala obeta pomocou obetovania barančeka, v dobe po Kristovi bola táto obeta nahradená obetovaním kresťana. Všetky texty sa zhodujú v tom, že najvhodnejšia doba na obetovanie kresťana je v dobe Veľkej Noci. To potrdzujú aj štatistiky, že väčšina rituálne zabitých obetí za posledné storočia bola zabitá práve v období nadchádzajúcich veľkonočných sviatkov.

Zdroj: Bernardin Freimut; Židovské krvavé vraždy od prvního výskytu v dějinách až po současnost (1890) http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Zidovske_krvave_vrazdy_od_prvniho_vyskytu_v_dejinach_az_po_soucasnost.pdf

——————

Záverečné komentáre.

Vytiahnem z predošlých kníh zopár dôležitých myšlienok, ktoré vysvetľujú súčasnú dobu:

1) Talmud vtĺka Židom do hlavy, že sú vyvolený a nadradený národ. Všetky ostatné národy sú “gójovia” (dobytok) a ich ženy sú “niddah” (špina). Gójovia nemajú nárok na žiadne práva. Žid môže beztrestne gója zabiť, môže ho beztrestne okradnúť, podviesť, svedčiť proti nemu krivou prísahou. Pokiaľ toto nie je ukážkový príklad rasizmu a xenofóbie, tak asi už nič. [1]

2) Homosexualita je Talmudom tolerovaná. Homosexualita je podľa všetkého medzi židmi rozšírenejšia, než medzi inými národmi [2a]. Židia zároveň veľmi dobre vedia, že propagácia homosexuálneho správania je ideálny nástroj na destabilizáciu cudzej spoločnosti. [2b]

3) Talmud sa vyjadruje vysoko pohŕdlivo na adresu kresťanských žien. Sú označované za odpad, ale zároveň Talmud vyzýva Židov, aby zámerne využívali nežidovské ženy na svoje pobavenie a “špinili ich”. [3a ] Židia stoja za propagáciou nevery, rozvodov, prostitúcie, pornografie. [3b]

4) Židia fanaticky nenávidia kresťanov, viac než kohokoľvek iného. Vznik kresťanského náboženstva im totiž na dlhé storočia zmaril ich plány na zriadenie židmi ovládanej svetovej vlády. [4]

5) Židia veria, že Jahve celý svet zveril im a že jedného dňa im bude umožnené získať vládu nad celým svetom. Talmud píše, že po príchode Židovského Mesiáša budú ostatné národy vyvraždené a na svete zostanú iba Židia. [5a ] Talmud zároveň prikazuje Židom všemožne brániť rozmnožovaniu “nežidov”. [5b] V súčasnosti máme po celom svete narastajúce problémy s klesajúcou pôrodnosťou, rozrastajúcou sa neplodnosťou, židmi ovládané neziskovky agresívne propagujú antikoncepciu, potraty a prísne plánovanie počtu detí v rodinách. [5c]

6) Predstava, že jedného dňa bude svet právoplatne patriť Židom, stojí za ich tvrdohlavými snahami o budovanie “nového svetového poriadku” s “jedinou svetovou vládou”. [6]

7) Talmud predpovedá, že po príchode Židov k moci budú všetky ostatné národy vyvraždené. [7a ] Hrozivý príklad, ako bude vyzerať židovská vláda v praxi ukázali udalosti žido-bolševickej revolúcie v Rusku v roku 1917, kedy sa Rusko stalo prvou krajinou na svete, kde Židia získali dominantný mocenský vplyv. Výsledkom bola hrôzovláda červeného teroru, milióny mŕtvych Rusov, snaha o úplnú likvidáciu ruskej kresťanskej cirkvi, pálenie kostolov, zabíjanie kňazov a ruskej inteligencie. [7b ] Celková bilancia hrôzovlády bolševikov sa udáva na minimálne 25 mil. mŕtvych Rusov, pričom niektoré kontroverznejšie zdroje udávajú až 50 mil. obetí.

8) Talmud a Kabbala popisujú mnohé krvavé rituály, ktoré sa prekvapivo podobajú na krvavé praktiky islamu a satanistov. Židovské košer jatky sa až prekvapivo podobajú na moslimské halal jatky [8a ]. Židovské rituálne vraždy sa prekvapivo podobajú na satanistické rituály [8b]. Židovské náboženské rituály obsahujú praktiky používania kresťanskej krvi získanej zavraždením malých detí, pričom táto krv sa používa na najrôznejšie náboženské účely: pri židovských svatbách, pôrodoch, pri obriezkach, zapeká sa do macesových koláčov… [8c]

9) Jahve, tak ako je popisovaný v Talmude je krutý, bezohľadný a nenávistný Boh. Vyžaduje neprestajne krvavé obete (obetovanie zvierat, detí, obradné rituály s krvou), žiarlivo trestá každého, kto sa odkloní od viery, jednostranne zvýhodňuje Židov a vyzýva na vyvraždenie všetkých “pohanských” národov. Jahve je démon a Židia uctievajú a slúžia démonovi. [9]

10) Nevôľa kresťanského obyvateľstva v stredoveku nútila Židov skrývať svoju nenávisť a prestierať ku kresťanom priateľský vzťah . V mnohých prípadoch boli Židia prinútení pod nátlakom konvertovať na kresťanstvo, ale ďalej v sebe skryto živili svoju protikresťanskú nenávisť. [10 ]

11) V porovnaní s judaistami nemá islam žiaden zásadný dôvod k nejakej nezmieriteľnej nenávisti ku kresťanom. Vysvetlenie súčasnej moslimskej nenávisti ku kresťanom je jednoduché. Židia v minulosti konvertovali a snažili sa splynúť s každým prostredím, v ktorom žili. Menili si mená, prijímali falošne cudzie náboženstvo (katolícizmus, luteránstvo, mohamedánstvo, marxizmus atď). Židia, ktorí sa infiltrovali medzi moslimov, vložili do islamu pôvodne čisto židovskú nenávisť ku kresťanom. [11]

12) V súčasnosti je islam využívaný Židmi ako bojový nástroj na zničenie vzdorujúcich kresťanov. Toto je to hlavné vysvetlenie, prečo mimovládky a vlády po celej Európe tak absurdne a nepochopiteľne ustupujú požiadavkám islamistom a prečo je islam pretláčaný do škôl a kultúry západných kresťanských krajín. Toto je aj vysvetlením, prečo Židia otvorene a skryte financujú a podporujú moslimské džihádistické skupiny po celom svete, dokonca aj vtedy, keď tieto moslimské skupiny hlásajú nenávisť proti Židom. Je to z dôvodu, že moslimovia v skutočnosti pre Židov žiadneho zásadného nepriateľa nepredstavujú (jediný zdroj konfliktov s Arabmi je územie okupované Izraelom, ale tento zdroj konfliktov je možné v prípade potreby kedykoľvek rýchlo znovu vyriešiť, napríklad vysťahovaním Izreala naspäť do vyľudnenej Európy a USA).[12]

Zdroje:

[1] https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Talmudsky_zid-August_Rohling.pdf str. 40-60 ,
https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Talmud-zdroj_nenavisti-R.M.Vlas_.pdf str. 20-26

[2a] https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Talmud-zdroj_nenavisti-R.M.Vlas_.pdf str. 19

[2b] https://diskuter.wordpress.com/2016/09/14/sorosove-dokumenty-1-cast/

[3a] https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Talmudsky_zid-August_Rohling.pdf str. 51-54

[3b] zdroj: mnoho zdrojov na internete

[4] https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Talmudsky_zid-August_Rohling.pdf str. 56-60,
https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Talmud-zdroj_nenavisti-R.M.Vlas_.pdf TODO doplniť čísla strán

[5a] http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Zidovske_krvave_vrazdy_od_prvniho_vyskytu_v_dejinach_az_po_soucasnost.pdf str. 91-92

[5b] zdroj: Zohar II, 4b

[5c] https://diskuter.wordpress.com/category/epidemia-neplodnosti/

[6] https://diskuter.wordpress.com/2017/12/07/protokoly-sionskych-mudrcov-v-sirokom-historickom-kontexte/ a mnoho iných

[7a] http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Zidovske_krvave_vrazdy_od_prvniho_vyskytu_v_dejinach_az_po_soucasnost.pdf str. 91-92

[7b] https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Zidovska_ritualni_vrazda-G.Utikal.pdf str 49-54

[8a] https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Zidovska_ritualni_vrazda-G.Utikal.pdf str 56

[8b] http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Zidovske_krvave_vrazdy_od_prvniho_vyskytu_v_dejinach_az_po_soucasnost.pdf str. 92-93

[8c] zdroje: Zoradené podľa náročnosti textu:
1) https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Zidovska_ritualni_vrazda-G.Utikal.pdf (Gerhard Utikal, 1937)
2) http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Zidovske_krvave_vrazdy_od_prvniho_vyskytu_v_dejinach_az_po_soucasnost.pdf (Bernardin Freimut, 1895)
3) http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Zidovska_ritualni_vrazda.pdf (Hellmut Schram, 1943)
4) https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Hilsneriada_a_TGM-Jan_Rys.pdf (Jan Rys, 1939)

[9] zdroj: TODO

[10] zdroje:
https://web.archive.org/web/20150510171824/http://afinabul.blog.cz/1412/toledsky-dopis ,
https://archive.org/details/DieBriefeAusToledoToledoerJudenbriefDesFuerstenDerJudenAusKonstantinopel ,
z modernejších zdrojov k téme kryptojudaizmu napríklad tu : https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Tabu_v_socialnich_vedach-Petr_Bakalar.pdf str 171

[11] zdroje: odvodené z iných faktov

[12] http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Kdo_skutecne_ridi_islam.pdf ,
stručné zhrnutie tu: https://diskuter.wordpress.com/2018/01/26/radikalny-islam-ako-zoldnier-sionizmu-johannes-rothkranz-kdo-skutecne-ridi-islam-1998-recenzia-knihy/

——————–

Študijná literatúra:

Online knižnice s užitočnou študijnou literatúrou:

Ponuka kníh sa v jednotlivých knižniciach čiastočne prekrýva, najvýznamnejšie knihy sa nachádzajú vo všetkých troch katalógoch.

———————————————————————————-

Aktualizácia 3.3.2018

Pozoruhodný komentár, ktorý sa objavil v diskusii na AC24

# Janinna 2018-02-12 21:11

Všechny doktríny, učení a příkazy týkající se gójů, doslovně aplikují i na muslimy Jsou stejní nežidé jako ostatní.

Hlavní rabín státu Izrael v roce 1966 podporoval doktrínu známého bratislavského rabína M. Sofera (zemřel r. 1832).
Považoval ji za jeden ze základů Halachahu.
Ta jasně říká, že gójové – křesťané a muslimové – jsou pohani.
“Nemáme je tlačit do studny, ale když tam spadnou, nemáme je vytáhnout ani jim pomoci”.
Dále říkal, že gójům se nesmí pomoci ani v sobotu, ani v jiných dnech.

Halachah je systém zákonů klasického židovství. Vychází hlavně z babylonského talmudu.
Vzhledem k tomu, že systém zákonů v něm je velmi komplikovaný a pro obyčejného žida nesrozumitelný, bylo potřebné vydávat jednodušší a srozumitelnější spisy.
Nejstarším, dodnes důležitým souborem zákonů je Mišnah Tóra, jenž byl napsán koncem dvanáctého století Mošejou bin Majmunem.
Nejuznávanějším a široce použitelným souborem zákonů je spis (Aruhh Shulhan).
Byl napsán koncem 16. století Josefem Karem.
Je to souhrn nejdůležitějšíc h zákonů z jeho rozsáhlého díla nazvaného Beit Yosef.
Nejmodernějším spisem je talmudská encyklopedie, kterou napsala skupina nejuznávanějšíc h ortodoxních rabínů Izraele.

– Gójové jsou podle Halachahu jako zvířata, “jejich maso je jako oslí a jejich spermie jako koňské”.
– Není rozdíl mezi vdanou a nevdanou nežidovkou, protože neznají posvátný manželský svazek.
– Nemanželský sexuální styk mezi židem a ženou góje není povolen, ale trest si zaslouží žena góje a ne židovský muž, i kdyby jím byla znásilněna.
– Podle talmudské encyklopedie:
“Když měl dospělý nebo nedospělý žid sexuální styk s ženou góje, vdanou nebo nevdanou, tříletým dítětem nebo dospělou, dobrovolně nebo ji znásilnil, je nutné, aby byla žena potrestána smrtí, ale žid pouze bičován.”
Žid se tímto sexuálním aktem ponížil, jako by souložil se zvířetem.

Několik příkladů z Halachahu a jiných zdrojů, které zřetelně ukazují, jak hluboká nenávist a opovrhování góji se pěstuje mezi židy:
– Každý věřící žid se ráno modlí k Bohu a poděkuje mu za to, že způsobil, aby se nestal jedním z gójů. Modlení ukončí slovy: “Děkujeme Bohu, že nedovolil, abychom byli jako ostatní národy světa.”
– Jednou z nejdůležitějšíc h částí modliteb je “osmnáct požehnání”. Jedna věta zní: “Ať zahynou všichni křesťané.”
Po velkém nátlaku byla změněna na: “Ať zahynou všichni pohané”. Po založení státu Izrael se do původního znění, písemného i ústního vrátila.
– Žid je povinen, chodí-li po hřbitově, proklínat góje. Stejně tak jim musí spílat, když prochází vedle jejich skupiny.
– Talmud od žida, který jde okolo bytu góje žádá, aby ho proklínal a prosil boha, aby zruinoval jeho byt. Stane-li se tak, má za to bohu poděkovat.
– Od židů se očekává, jdou-li kolem kostela nebo vidí-li kříž, že třikrát plivnou.
– Ortodoxní židé se odmala učí zákonům Halachahu, seznamují se s postoji, které v nich pěstují nenávist a opovržení.
Gójové jsou jako psi a je velkých hříchem je pochválit.
(Z Shahakovy knihy Jewish history, Jewish Religion, vydané v roce 1994 vydavatelstvím Pluto Press v Londýně, Nidal Saleh, Proč se vraždí v Izraeli)

V jedné knize nazvané „Kniha o výchově“, kterou ve 14. století ve Španělsku napsal neznámý rabín, se dočteme o 613 povinnostech, které má žid dodržovat.
Kniha byla vydána s velkou finanční podporou izraelské vlády. Vyšla ve vysokém nákladu.
Kromě jiného v ní můžeme číst:
“Jedním ze základů naší víry je fakt, že židovský lid je nejlepším lidským tvorem a byl stvořen, aby poznal svého Boha a uctíval ho. Zaslouží si, aby měl otroky z řad gójů. Proto jsme přímo určeni k tomu, abychom góje vlastnili jako otroky, kteří nám po jejich přípravě na tento úkol budou sloužiť”.

zdroj: http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/12120-macron-chce-polozit-zaklady-organizace-islamu-ve-francii#comment-395657 (diskusia bola bohužiaľ medzičasom v rámci “upgradu” webu AC24 zmazaná)

Aktualizácia 30.3.2018

Kapitolu Záverečné komentáre som doplnil o množstvo odkazov na zdroje informácií, aby sa dalo ľahšie zdokladovať, že to nie je iba výmysel z mojej hlavy a aby si záujemcovia mohli podľa ľubovôle pozrieť detaily.

Aktualizácia 17.5.2018

Ešte raz prepracované odkazy na zdroje v kapitole Záverečné komentáre . Zvolený menej rušivý spôsob odkazov na konci kapitoly namiesto vizuálne rušivých odkazov vložených priamo do textu.

Aktualizácia 24.6.2018

Doplnené mnohé ďalšie citáty z Talmudu. Aby som nezahlcoval text hlavného článku, doplnil som citáty do diskusie pod článkom.

Aktualizácia 27.6.2018

Doplnený citát z talmudu o tom, ako sa má židovský sudca správať v súdnom spore žida s nežidom. Doplnené do diskusie pod článkom.

Aktualizácia 19.7.2018

Keďže mi bolo vyčítané, že dané citáty z talmudu vôbec neexistujú a že iba kopírujem cudzí výmysel, doplnil som do diskusie odkazy na množstvo zdrojov, ktoré dané citáty v rôznych obmenách prekladu používajú.

Aktualizácia 21.7.2018

Do diskusie doplnené ďalšie početné veľmi kontroverzné citáty z Talmudu.

Do diskusie doplnené moderné vyjadrenia predstaviteľov Izraela a izraelských rabínov k témam likviácie Palestínčanov a úlohe gójov ako otrokov pre židov.

Aktualizácia 27.9.2018

Do diskusie pridané citáty ohľadom povinnosti popravy nežidovskej ženy znásilnenej židom.

Do diskusie pridané citáty ohľadom toho, ako majú židia zakázané zachrániť gójom v núdzi život. Ironické je to špeciálne v kontexte toho, ako v súčasnosti židia vyčítajú celému svetu, že nezabránil holokaustu židov za druhej svetovej vojny.

Do diskusie pridané citáty z Talmudu a Kabaly, kde je otvorene vyzývané k selektívnemu ako aj plošnému vyvražďovaniu nežidov.

Aktualizácia 3.4.2019

Do diskusie pridaný úryvok k téme úmyselných a všadeprítomných obchodných podvodov židov voči gójom

Aktualizácia 3.11.2019

Pararzitovanie na téme holokausut. Do diskusie pridaný screenshot z diskusie, kde sa americká židovka priznala k tomu, že jej rodina sa celé desaťročia vydávala za obete holokaustu, hoci to nebola pravda. A taktiež tam priznávala, že jej starí rodičia mali automatickú a plošnú nenávisť voči všetkým nežidom, bez ohľadu na to, či k tomu mali alebo nemali reálnu príčinu.

Aktualizácia 17.5.2021

Portál http://www.vzdelavaci-institut.info bol v januári 2021 nevratne zmazaný. Nahradil som linky na knihy z neho odkazmi na archívne verzie z webového archívu

This entry was posted in História, Recenzie kníh, Svetová vláda. Bookmark the permalink.

15 Responses to Talmud – zdroj nenávisti. Základný prehľad a recenzie 4 kníh.

  1. diskuter says:

    Ďalšie vysoko nenávistné citáty z Talmudu:

    Zohar (I, 160a). Židé se musí vždy snažit oklamat křesťany.
    lore Dea (158, 1). Neléči křesťany, pouze kdyby se měli stát tvými nepřáteli.
    Orach Cahiim (330, 2). Nepomáhej při narození křesťanského dítěte v sobotu.
    Choschen Ham. (425, 5). Pokud nevěří v Tóru, nebraň ho smrti.
    lore Dea (158, 1). Křesťané nejsou nepřátelé, ale nesmí být ani ušetřeni.
    Hilkkoth Akum (X, l). V nebezpečí smrti nezachraňuj křesťany.
    Choschen Ham. (386, 10). Špión může být zabit i předtím, co se přizná.
    Abhodah Zarah (26b). Odpadlíci mají být hozeni do studny, ne zachráněni.
    Choschen Ham. (388, 15). Zabij ty, kteří dávají izraelské peníze křesťanům.
    Sanhedrin (59a). Strkat nos do židovského práva znamená trest smrti.
    Hilkhoth Akum (X, 2). Pokřtění židé mají být usmrceni.
    lore Dea (158, 2). Zabij odpadlíky, kteří se obrátili na křesťanské rituály.
    Choschen Ham. (425, 5). Ti, kteří nevěří v Tóru, budou zabiti.
    Hilkhoth tesch. III, 8. Křesťané a ostatní popírají zákon Tóry.
    Zohar (I, 25a). Křesťané budou zničeni jako modláři.
    Zohar (U, 19a). Zajetí židů skončí, když křesťanští vládcové zemřou.
    Zohar (I, 219b). Vládcové křesťanů jsou modláři a musí zemřít.
    Obadiam. Když bude Řím zničen, Izrael bude vykoupen.
    Abhodah Zarah (26b)T. „I ti nejlepší z gojímů by měli být zabiti.“
    Sepher Or Israel 7776. Pokud žid zabije křesťana, nespáchá hřích.
    lalkut Simoni (245c). Prolitím krve bezbožných se nabízí oběť Bohu.
    Zohar (II, 43a). Vyhubení křesťanů je potřebnou obětí.
    Zohar (L, 38b, 39a). Vysoké postavení v nebi pro ty, kteří zabíjejí modláře.
    Hikhoth Akum (X, 1). Nedohaduj se a neukazuj soucit s křesťany.
    Hikhoth Akum (X, 1). Buď se odvrať od jejich model, nebo zabij.
    Hikhoth Akum (X, 7). Nedovol žádným modlářům zůstat tam, kde jsou židé silní.
    Choschen Ham. (338, 16). Všichni se podílejí na zabití zrádce.
    Pesachim (49b). Není třeba se modlit, když se stíná během sabatu.
    Schabbath (118a). Modlitby na ochranu před trestem přicházejícího Mesiáše.

    Zdroj: Nidal Saleh: Nedotknutelní (2003)
    https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Nedotknutelni-Nidal_Saleh.pdf , str. 31 . V knihe je citátov výrazne viac, venuje sa im celá kapitola na str. 21-33

    —————–
    Z iného zdroja:

    AntiSion

    Citáty z TALMUDU:

    Midrasch Talpioth 225: „Nežidé byli stvořeni, aby sloužili Židům jako otroci.“

    Orach Chaiim 57, 6a: „Nežidům je třeba se vyhýbat jako všemu nečistému, například jako neštovicím, vepřům a lejnu.“

    Kethuboth 3b: „Soužití Nežidů je jako soužití oslů.“

    Zohar II, 4b: „Porodnost nežidů musí být masivně potlačována.“

    Sanhedrin 104a: „Všude, kam (Židé) přijdou, budou knížaty.“

    Schabbat 105a:„Já (Jahve) vás (Židy) činím praotcem národů, činím vás vyvolenými mezi národy, činím vás králi nad národy, činím vás milovanými mezi národy, činím vás nejlepšími mezi národy, činím vás nejdůvěryhodnějšími mezi národy.“

    Zohar I, 168a: „Židé se vždy musí snažit oklamat nežidy.“

    Babha Kama 113a: „Každému Židovi je dovoleno používat lež a křivou přísahu, aby přivodil Nežidovi zkázu.“

    Talmud IV/3/54b: „Majetek gójů je jako majetek bez pána, a každý (Žid), který se jej zmocní, se stává jeho vlastníkem.“

    Erubin 43b: „V čase Mesiáše se všichni (Nežidé) stanou otroky Židů.“

    Moed kattam 17a : Jestliže žid chce učinit zlo, měl by jít do města kde ho nikdo nezná a spáchat ho tam.

    Erubin 21b : Kdokoliv neuposlechne rabíny zaslouží si smrt a bude potrestán v pekle, kde se bude vařit ve výkalech.

    Sanhedrin 58b : Jestliže se pohan dotkne žida, musí pohan zemřít.

    Sanhedrin 57a : Žid nemusí platit pohanovi mzdu za vykonanou práci.

    Abodah Zarah 36b : Nežidovská dívka je ve stavu niddah (rituální nečistoty) již od narození.

    Abodah Zarah 22a-22b : Pohané preferují sex s kravami.

    Sanhedrin 106a : Je řečeno, že Ješuova matka byla děvka : Ona byla potomek princezen a guvernérů a spala s tesařem jako děvka.

    Baba Mezia 24a : Jestliže žid nalezne něco co patří pohanu, nemusí mu to vracet.

    Sanhedrin 76a : Bůh neušetří žida, který si vzal svou dceru za ženu nebo manželku, která si vezme svého nezletilého syna a neušetří žida, který vrátí věc po té co ji ztratil pohan.

    Sanhedrin 57a : Když žid zabije pohana nebude potrestán. Když žid okrade pohana může si to nechat.

    Baba Kamma 37b : Pohané jsou mimo ochrany zákona a Boha a jejich peníze jsou vystavené Izraeli.

    Baba Kamma 113a : Žid může užít lži (úskok), aby zaskočil pohana.

    Yebamoth 98a : Všechny nežidovské děti jsou zvířata.

    Gittin 57a: Ješu je v pekle a vaří se v horkých výkalech.

    Sanhedrin 43a: Je řečeno o Ješuovi, že byl popraven, protože provozoval čarodějnictví. V předvečer Paschy byl Jeshu pověšen a čtyřicet dnů před tím byl opilý k smrti při provozování magie, lákal lid k modlářství…. Byl to svůdce a jako takového je netřeba litovat ho či ho bránit.

    Rosh 17a: Křesťané (minnim) a jiní, kteří odmítnou Talmud půjdou do pekla a budou tam mučeni po všechny generace.

    Sanhedrin 90a: Kdo četl Nový Zákon (nekanonické knihy) nemá žádnou účast ve světě budoucím.

    Yebamoth 59b: Žena, která obcovala se zvířetem si může vzít židovského duchovního. Žena, která souloží s démonem si může vzít židovského duchovního.

    Hagigah 27a: Žádný rabín se nemůže dostat do pekla.

    Baba Mezia 59b: Rabín vedl diskusi s Bohem a porazil Ho. Bůh připustil, že prohrál.

    Shabbath 116: Židé musí zničit knihy křesťanu, to jest Nový Zákon.

    Gittin 69a: Pro uzdravení těla žida, ať vezme prach, který leží ve stínu kolem toalety, smíchá to s medem a sní to.

    Yebamoth 63a: Adam souložil se všemi zvířaty v zahradě Eden.

    Yebamoth 63a: Zemědělství je nejnižší povolání.

    Sanhedrin 55b: Žid se může oženit s tříletou dívkou (doslova : tři roky a den).

    Sanhedrin 54b: Žid může souložit s dítětem pokud je starší devíti let.

    Kathuboth 11b: když dospělý muž obcuje s malou dívkou není to nic

    Gittin 70a: Člověk přicházející z toalety by neměl souložit dokud neujde půl míle, protože ho provází démon. Jestli bude souložit, narodí se mu epileptik.

    Menahoth 43b-44a: Židovský muž je povinen říkat následující modlitby každý den : Děkuji ti Bože, že jsi mne neučinil pohanem, ženou či otrokem.

    Soferim 15, Pravidlo 10: “Tob shebe goyyim harog” (dokonce i ti z nejlepších pohanů by měli být zabiti).

    Kerithoth 6b: Ten kdo lije posvěcený olej nad dobytkem či nádobou není vinný, jestliže ho lije nad pohany (goyyim) nebo mrtvými je nevinný. Zákon týkající se dobytka a nádob je správný, protože je psáno :

    “Nesmí se vylít na tělo nepovolaného člověka” (Ex. 30:32) a dobytek a nádoby nejsou lidé (Adam).

    Kodex Majmonida, svazek 10: “Je to nicméně micva (náboženská povinnost) vymítit židovské zrádce, minnim a apikorsim, a způsobit jim pád až do propasti zničení, dokud budou způsobovat nepříjemnosti Źidům a obracet lid od Boha, jako to dělal Ježíš Nazaretský a jeho žáci a Tzadok, Baithos a jejich žáci. Kéž jméno bezbožníka shnije.”

    Sanhedrin 59a: „Zavraždit gojíma je jako zabít divoké zvíře.“

    Abodah Zara 26b: „Nejlepší z nežidů musí být zabiti.“

    zdroj: https://aeronet.cz/news/blizi-se-konec-schengenu-v-bavorsku-zacaly-v-noci-manevry-zeme-se-pripravuje-na-obnovu-hranicnich-kontrol-angela-merkel-pripustila-ze-dublin-iv-je-mrtvy-ale-je-treba-prijmout-nahradni-reseni/#comment-172258

    Like

  2. diskuter says:

    Židovský prístup k právu a súdnemu procesu

    Jisté je však tolik, že v Talmudu, traktát Baba kamma 113a, stojí tato pasáž:

    „Když Žid a nežid přijdou před židovský soud, pak se zachová soudce takto: Může-li podle židovského práva nechat vyhrát Žida, učiní tak a nežidovi řekne: ,Takový je náš zákon!’ Když ale může nechat vyhrát Žida podle nežidovského zákona, učiní tak a nežidovi řekne: ,Takový je váš zákon!’ Nemůže-li ale nechat Žida vyhrát ani podle židovského ani podle nežidovského zákona, pak porazí nežida právnickým úskokem.“
    (Dr. Erich Bischoff, Das Buch vom Schulchan Aruch, Leipzig 1929, str. 127 u. 151.)

    zdroj: https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Prazsky_politicky_proces_ve_veci_tydeniku_politika-Jaroslav_Vorisek.pdf

    Like

  3. diskuter says:

    V jednej diskusii som bol obvinený, že som si všetky citáty z Talmudu vymyslel, aby som šíril nenávisť proti Židom. Špeciálne mi bol vyčítaný tento citát:

    Zohar II, 4b: „Porodnost nežidů musí být masivně potlačována.“

    Tak som pátral po presnom zdroji. Samozrejme hebrejčinu neovládam a bežný človek sa nedostane ani k necenzurovanej verzii Talmudu a nieto ešte k textom kabbalistického Zoharu. Takže sa musím spoľahnúť na zdroje iných odborníkov.

    Našiel som na nete kolovať daný citát v niekoľkých rôznych verziách prekladu, čo dokazuje, že sa jedná o rôzne pokusy o preklad pôvodného cudzojazyčného textu:

    verzia 1)
    Zohar II, 4b: „Porodnost nežidů musí být masivně potlačována.“
    Zdroj som nevypátral, nachádza sa na nete v desiatkach skopírovaných textov, vložených do všetkých možných diskusií, najstaršie verzie niekde z roku 2012

    verzia 2)
    Plodnost nežidů musí být masivně potlačována. (Zohar II,4b)
    zdroj: Jan van Helsing: Tajné společnosti II http://www.nwoo.org/download/knihy/Jan_van_Helsing-Tajne-spolecnosti.zip s poznámkou: ” ( pramen: přímý překlad z hebrajského Talmudu, také zveřejněno v „Wußten Sie schon“ od Johanese Rothkranze a „Jüdische Selbstzeugnisse“ , dr. Johann Pohl, Buchdienst Witten) ”

    verzia 3)
    Zohar (II, 64b). Stupeň porodnosti u křesťanů musí být podstatně snížen.
    zdroj: Nidal Saleh: Nedotknutelní https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Nedotknutelni-Nidal_Saleh.pdf . Nidal Saleh je Palestínčan, ktorý emigroval pred terorom Izraela a v súčasnosti žije na Slovensku. Vydal na vlastné náklady dve knihy: “Proč se vraždí v Izraeli” a pokračovanie “Nedotknutelní”. Obe knihy vyvolali veľké rozhorčenie zo strany Izraela a boli snahy zastaviť ich publikovanie a trestne stíhať vydavateľa.


    Iné knihy s citátmi z Talmudu:

    Henry Ford: Mezinárodní Žid https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Mezinarodni_Zid-Henry_Ford.rar , zošit 1a , strany 14-17 . Je to predhovor vydavateľa k Fordovým textom.

    Nidal Saleh: Nedotknutelní https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Nedotknutelni-Nidal_Saleh.pdf str 21-31 . Množstvo citátov, vrátane zasadenia niektorých viet do okolitého kontextu textu. Hlavné ťažisko knihy je konflikt medzi Izraelom a Palestínčanmi očami Palestínčana, ktorý pred izraelským terorom emigroval na Slovensko.

    Hanuš Richer: Talmud v nežidovském zrcadle https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Talmud_v_nezidovskem_zrcadle-Hanus_Richter.pdf . Naskenovaná knižka, 165 strán obsahujúca výber najrôznejších nedôstojných textov z Talmudských kníh. Skutočný talmud má 12 zväzkov, takže napriek rozsahu tejto knihy sa stále jedná iba fragmentovitý výber textov. Nečítal som to celé, ale rýchly pohľad ukazuje, že knižka sa nezameriava na nenávistné alebo protikresťanské pasáže z talmudu, naopak si vyberá pikantérie v podobe sexuálne úchylných úryvkov z Talmudu (malá/veľká potreba, sex, prostitúcia, incest, pedofília, pohlavné choroby, výtoky atď…)

    Prof. dr. August Rohling; Polemika a lidské oběti rabinismu http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Polemika_a_lidske_obeti_rabinismu.pdf . Komentované citáty zo Zoharu, venujúce sa téme rituálnych vrážd .

    Tieto zdroje sem dávam z toho dôvodu, že obsahujú často preklady rovnakých pasáží z talmudských textov ako som vypísal hore v blogu, ale každá kniha ich prekladá mierne odlišne, čo dokazuje, že sa nejedná o text, ktorý sa iba kopírovaním šíri internetom, ale že sa jedná o skutočné preklady reálneho hebrejského textu.

    Like

  4. diskuter says:

    Séria citátov z Talmudu z ďalšieho, zriedkavo spomínaného zdroja.

    Pri čítaní sa radšej dobre držte stoličky…

    Talmud o lidské existenci a vyvolenosti Židů:

    „ Nejprve byla stvořena země Izrael a teprve poté ostatní svět. Země Izrael bude zavodněna dešti a ostatní svět zbytkem.“ Účel stvoření světa leží pouze v Židech. Ačkoliv je tady vše jasné, musí se toto slovo posoudit chutnat na patře.“ (Zerror Hammor. Krakau 1595 Fol. 145 Kol.4)

    Jako nemůže existovat svět bez větru, tak nemůže také existovat bez Židů“ (Taanid 3b, Aboda zara 10b)

    „ Každý jediný (Žid) si musí říkat, kvůli mně byl stvořen svět“ (Sanhedrin 37a) „ Jen Židé jsou lidé, Nežidé nejsou lidé, nýbrž zvířata. (Goimové – lidská dobytčata, jednotné číslo „Goy“ (Kerithuth 6b Seite 78, Jebhammoth 61a)

    „Vy Israelité budete nazýváni lidmi, naprotitomu národy světa si nezaslouží pojmenování „lidé“, nýbrž zvířata.“ (Talmud z Babylonu, Písmo Baba Metzia, list 114, sloupec 2)

    „Děti a potomci cizinců jsou jako chov zvířat.“ (Talmud z Babylonu, ‚Písmo Yebamotha, List 94, sloupec 2)

    „Nežidé byly stvoření, aby sloužili židům jako otroci. (Midrasch Talpioth 225)

    „Nežidům je nutné se vyhýbat více než nemocné svini“ (Orach Caiim 57, 6a)

    „Pohlavní styk s nežidem, je jako pohlavní styk se zvířetem.“ (Kethuboth 3b)

    Plodnost nežidů musí být masivně potlačována. (Zohar II,4b)

    „Tak jako se nahradí ztráta vhodnou krávou nebo oslem, tak se má nahradit zemřelý nežid.“ (Iore Dea 337,1)

    „ Dát Izraelci pohlavek je stejné, jako by se pohlavkoval bůh“ (Sanhedrin 37a)

    „Každý, kdo obdrží v životě židovskou duši, je jako ten, kdo obdržel celý svět.“ (Sanhedrin 37a)

    „Každý, kdo zničí židovskou duši, je jako ten, který zničil celý svět.“ (Sanhedrin 37a)

    „Významné je obřezání. Kdyby ono nebylo, nemohl by svět existovat“ (Schabbat I/37b)

    „Všichni židé jsou narozené královské děti“ (na dvou místech Talmudu současně II/1/67a, II/1/128a)

    „ Na Židy se bůh (Jahwe) vůbec nikdy nezlobí, nýbrž pouze na nežidy“ (Talmud IV/8/4a)

    „Židé jsou podle Talmudu bohu milejší než andělé“ (Talmud V/3/91b)

    Bůh (Jahwe) nechá pod svým majestátem žít pouze jemu naslouchající Židy“ (Talmud I/1/7a)

    „ Člověk (Žid) musí každý den vyslovit tři požehnání (modlitby), aby ho Jahwe neučinil Goiem, ženou a nevědoucím.“ (Talmud V/2/43b+44a)

    „Všude kde se chtějí Židé usadit, musí se tam stát pány, a tak dlouho dokud nezískají neohraničené panství (vládu) se musí cítit jako vyhnanci a vězni, i když už nějaký národ ovládli, tak dlouho dokud neovládnou všechny, musí nepřestávajíc volat: Jaká strast, jaká ostuda! “ (Talmud z Babylonu, Sanhedrin 104a, sloupec 1)

    „ Já (Jahwe) činím tebe (židovstvo) praotcem mezi všemi národy, činím tě vyvoleným mezi národy, činím tě králem nad všemi národy, činím tě nejmilejším mezi všemi národy, činím tě nejlepším ze všech národů, činím tě nejdůvěrnějším mezi všemi.“ (Schabbat 105a)¨

    Talmud o ženách:

    „ Co je to nevěstka? Jakákoliv žena, která není židovkou“ (Eben-ha-Eser, 6 a 8 )

    „S nežidovkou se žid nedopustí žádného cizoložství… Židům je pouze zakázáno cizoložství s další, to znamená židovskou ženou. Žena nežida je vyjmuta.“ (Talmud IV/4/52b)

    Manželka není pro Goyima (Nežida), oni skutečně nejsou vaše ženy“ (Talmud IV/4/81/+82ab)

    Talmud o židovském peněžním obchodě:

    „Vy jste udělali mne, Jahweho, jediným pánem světa, proto udělám já vás (Židy) jedinými pány světa“. Kdo chce být chytrý, zaměstnává se záležitostmi peněžního procesu, neboť není žádná větší opora v tóře, neboť ony jsou jako prýštící prameny.“ (Talmud IV/3/173b)

    „ Židé musí stále zkoušet, podvádět nežidy“ (Zohar I,168a)

    „ Zabývej se obchodem s Nežidy, když mají peníze na zaplacení “(Abhodah Zarah 2a T)

    „Nežidovské vlastnictví patří Židovi, který si je jako prvý vyžádá.“ (BabbaBathra 54b)

    „ Když dva Židé podvedli jednoho Nežida, musí se o zisk rozdělit.“ (Babha Kama 133a)

    „ Každý Žid smí lží a křivou přísahou Nežida svrhnout do záhuby“ (Babha Kama 113a)

    „ Dobrota Goyimů je stejná jako poušť bez pána, a každý, kdo ji ovládne, ji získal “ (Talmud IV/3/54b)

    „Židovi je dovoleno, aby těžil z omylu Nežida a podváděl ho “ (Talmud IV/1/113b)

    „ Nežidovi se smí vzít lichva“ (Talmud IV/2/70b)

    O Mesiášovi:

    „Jakmile přijde Mesiáš, stanou se všichni otroky Židů „ (Erubin 43b)

    „ Mesiáš dá Židům panství nad celým světem. A vy budete mít podmaněny všechny národy.“ (Talmud z Babylonu, Schahh-písmo, strana 120, sloupec1)

    „ Mesiáš dá Židům královské žezlo vlády nad světem a všechen lid jim bude sloužit a všechny národy světa jim budou podřízeny.“ (Talmud z Babylonu, Sanhedrinovo písmo, list 88b, sloupec 2 a list 89 a 99a sloupec 1)

    Poté tvrdí Pesachimovo písmo v Talmudu, že v čase Mesiáše: „…. Židé budou nekonečně bohatí a veškeré bohatství lidstva jim padne do rukou“ (Talmud z Babylonu, Pesachimovo psaní, list 168)

    Jalgut Simeoni říká ve svém výkladu Talmudu, že v časech Mesiáše: „Každý Žid bude mít dvatisíceosmset sloužících.“ (Jalqut Simeoni, list 56 a Bachai list 118b)

    A Abarbanel, jeden z nejlepších židovských znalců Bible a Talmudu ujišťuje: „Času Mesiáše bude předcházet obrovská válka, ve které zahynou dvě třetiny lidstva.“ (Abarbanel, Masmia Jesua, list 49a)

    (pramen: přímý překlad z hebrajského Talmudu, také zveřejněno v „Wußten Sie schon“ od Johanese Rothkranze a „Jüdische Selbstzeugnisse“, dr. Johann Pohl, Buchdienst Witten)

    zdroj: Jan van Helsing: Tajné společnosti II. (2013) http://www.nwoo.org/download/knihy/Jan_van_Helsing-Tajne-spolecnosti.zip (zbytok knihy sa venuje iným témam, občas dosť kontroverzným a špekulatívnym)

    Like

  5. diskuter says:

    Talmud v modernej praxi štátu Izrael

    “If they don’t stop after we kill 100, then we must kill a thousand,”
    http://www.theyeshivaworld.com/article.php?p=7249

    “…We Must kill 100,000, Even A Million”, Says Former Sephardi Chief Rabbi Mordechai Eliyahu
    http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1180527966693 (link nefunkčný, porovnajte s prvým zdrojom)

    “All of the Palestinians must be killed; men, women, infants, and even their beasts.”
    https://web.archive.org/web/20110831083315/http://globalfire.tv/nj/08en/jews/genocide.htm

    Gójové jsou na světě proto, aby sloužili Židům, tvrdí izraelský rabín
    http://zpravy.idnes.cz/gojove-jsou-na-svete-proto-aby-slouzili-zidum-tvrdi-izraelsky-rabin-1ie-/zahranicni.asp?c=A101020_145802_zahranicni_aha

    “Zabime ich všetkých”. Tisíce Izraelčanov v uliciach volali po genocíde Palestíny, médiá a sociálne siete mlčia https://www.hlavnespravy.sk/tisice-izraelcanov-v-uliciach-volali-po-genocide-palestiny-media-socialne-siete-mlcia/1550750 (15. októbra 2018)

    zdroj: http://afinabul.blog.cz/1101/talmud z roku 2011 , plus iné zdroje

    Like

  6. diskuter says:

    Pre nemčinárov, hromada ďalších citátov:

    Pohl, Johann – Jüdische Selbstzeugnisse (1944)
    https://archive.org/stream/PohlJohannJuedischeSelbstzeugnisse194452S./Pohl%2C%20Johann%20-%20Juedische%20Selbstzeugnisse%20%281944%2C%2052%20S.%29#page/n19

    52 strán textu

    (náhodný výber citátov, celé to prekladať nie je v mojich silách)

    115. “Nežidia majú ísť vnivoč, ale Židia as majú radovať” (Baba mezia 33 b)

    116. “Nežidia sa majú triasť, ale Židia sa nemajú triasť” (Sukka 29 a)

    117. “Nežidia sa majú pred nimi (Židmi) triasť, Nežidia sa majú triasť, ale Židia sa nemajú.” (Schabbat 156 a)

    118. “Nežidia sú nazývaní rúhači … , rúhači pôjdu do pekla, všetci tí neveriaci Nežidia.” (SAnhedrin 110 b Raschi)

    124. “Nežidia a Nežidovky sú nečistí.” (Schabbat 83 a)

    126. “Obydlia Nežidov sú nečisté.” (Pesachim 9 a, Ohalot 18, 7)

    127. “Obydlia Nežidov nie sú obydlia.” (Erubin 62 a , 75 a)

    128. “Dvor Nežidov je roveň maštali dobytka.” (Erubin 62 a, 62 b)

    129. “Nežidovky je treba od narodenia považovať za nečisté” (Schabbat 16 b, 17 a; Aboda zara 36 b, Nidda 31 b)

    130. “Ten kto spal s nežidovkou je vinný, pretože … spal s kurvou” (Sanhedrin 82 a; Aboda zara 36 b)

    131. “Nežidovská slúžka je kurva” (Aboda zara 36 6 Raschi)

    133. “Vy Židia ste moje ovečky, ovečky na mojej pastvine, ste Ľudia. Voláte sa Ľudia, ale Nežidia sa nevolajú Ľudia.” (Jebamot 61 a)

    139. “Semeno (nežidov) je konské semeno.” (Jebamot 22 a Raschi, 22 a Tosafot, 98 a, Ketobu 3 b Tosafot)

    140. “Semeno (nežidov) je ako semeno zvierat.” (Ketubot 3b Tosafot)

    141. “Manželstvo Nežidov je ako súlož zvierat.” (Sanhedrin 74 b Tosafot)

    142. “Súlož s Nežidom je ako súlož so zvieraťom.” (Ketobut 3 b Tosafot, Sanhedrin 74 b Tosafot)

    156. “Všetky Nežidovky sú kurvy.” (Kizzur 37, 1)(Schulchan aruch, Eben ha-ezer 6, 8)

    157. “Všetci Židia majú podiel na prichádzajúcom svete, ale všetky ostatné národy sú rovné oslom” (Isaak Arbabanel, Kommentar zu Isaias, Jeremias, Ezechiel und den 12 kleinen Propheten, zu Hosea 4, Blatt-230, Rückseite, linke Spalte, Ausgabe Amsterdam 1642)

    158. “Nežidia, ktorých duše pochádzajú z nečistého ducha, budú nazývaní prasatá” (jalkut Rubeni al hat-tora, Bl. 10, Rückseite, Ausg. Amsterdam 1690)

    161. “Ten, kto je neobrezaný a ten kto nedodržiava Sabbat, nie je človekom” (Jalkut Rubeni (gadol), Wilmerdorf, 1681, Fol. 39., Kol. 2)

    162. “Dobytok má pre národy sveta dôležitosť, pretože sú sami na úrovni dobytka” (Rabbi Bechaj, Kommentar zu den fünf Büchern Ma3, Venedig, 1546, Fol. 24, Kol. 2)

    Like

  7. P.A.S. says:

    Ke slibum zidu:
    Tohle je ponekud novejsi citat (ale pry existoval jiz v obdovi 589-1038 nejpozdeji v osmem stoleti, ale pouziva se aktivne dodnes), a bude zde stacit i anglicky:

    All vows, and prohibitions, and oaths, and consecrations, and konams and konasi and any synonymous terms, that we may vow, or swear, or consecrate, or prohibit upon ourselves, •from the previous Day of Atonement until this Day of Atonement and …• ♦from this Day of Atonement until the [next] Day of Atonement that will come for our benefit.♦ Regarding all of them, we repudiate them. All of them are undone, abandoned, cancelled, null and void, not in force, and not in effect. Our vows are no longer vows, and our prohibitions are no longer prohibitions, and our oaths are no longer oaths

    https://en.wikipedia.org/wiki/Kol_nidre

    Vsichni (ortodoxni?) to recituji kazdy rok na Yom Kippur. Nekdy v prubehu doby (zacatek 12. stoleti) to zmenili, ze se to nevztahuje na minule, ale na vsechny budouci az do pristi recitace tehoz, takze to de-facto plati porad, tedy se tohoto nelze zbavit a nelze jim verit zadny slib. Podle me kazdy, kdo toto recitoval s variantou obracenou do budoucnosti, by nemel mit moznost zastavat zadny urad, ktery vyzaduje slib… (Ono je jina vec, ze neco psali v Talmudu kdysi davno, a neco jineho je, kdyz to nekdo sam aktivne kazdorocne recituje.)

    Viz clanek ve wikipedii, skoro vsichni rabini pry tvrdi, ze se to vztahuje jen na sliby ucinene Bohu, a nevztahuje se to na sliby ucinene jinym lidem nebo pred soudem. (A ovsem nektere soudy mely kvuli tomu nejak zvlast rozsirenou prisahu pro zidy, ale tu tam jiz necituji…)

    V tom textu Kol Nidrei to ale takhle nijak omezene neni, naopak tam je doslova ze vsechny sliby a vsechny druhy slibu…

    Like

  8. diskuter says:

    Ďalšie citáty:

    Pokud má Žid koitus [sexuální styk] s nežidovskou ženou, ať už je to tříleté dítě nebo dospělá, vdaná nebo svobodná, i když je mladší než devět let a jeden den – jelikož s ní měl úmyslný koitus, musí být zabita, jako je to se zvířaty, protože se díky ní Žid dostal do problémů.[529] (The Talmudic Encyclopedia) [530] ”

    [529] „Goy“. Talmudic Encyclopedia, jak ji cituje Shahak.
    [530] Shahak I. (1994). Jewish History, Jewish Religion. p. 87.

    zdroj: David Duke: Moje probuzení: Cesta k rasovému porozumění https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Moje_probuzeni-David_Duke.pdf , str. 312

    V Talmudu se píše (Richter, 1942, s. 77): “Není ponižujícího zaměstnání nad orbu.” (Jebamoth, 63a)

    zdroj: Petr Bakalář: Tabu v sociálních vědách https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Tabu_v_socialnich_vedach-Petr_Bakalar.pdf , str. 227

    Like

  9. diskuter says:

    Kniha Nidala Saleha “Proč se vraždí v Izraeli?” sa okrem iných tém venuje aj komentárom ohľadom talmudskej mentality. Vyberám iba niekoľko krátkych úryvkov.

    Citovaná kniha na ktorú sa úryvky odvolávajú je: Izrael Shahak: Jewih History, Jewish Relizion, vydané v angličtine v Londýne r. 1994, vyd. Pluto Press.

    D. Sexuální zločiny

    – Nemanželský sexuální styk mezi židem a ženou góje není povolen, ale trest si zaslouží žena góje a ne židovský muž, i kdyby jím byla znásilněna.
    – Podle talmudské encyklopedie: „Když měl dospělý nebo nedospělý žid sexuální styk s ženou góje, vdanou nebo nevdanou, tříletým dítětem nebo dospělou, dobrovolně nebo ji znásilnil, je nutné, aby byla žena potrestána smrtí, ale žid pouze bičován.“ Žid se tímto sexuálním aktem ponížil, jako by souložil se zvířetem (tamtéž, s. 146).

    B. Zákaz zachránit nežidům život

    Lidský život je bezpochyby tím nejcennějším, co člověk má. Je nutné ho chránit všemi možnými cestami. Židé po druhé světové válce celému světu vyčítali, právem i neprávem, že stál nečinně a díval se, jak nacisté židy masakrují. Proto se podívejme, jak si Halachah cení lidského života. (s. 136).
    – Zachránit nebo pomoci zachránit bratrovi židovi život, je podle Halachahu jednou z nejzákladnějších povinností žida.
    – Podle Halachahu nebo Talmudu nemá žid v žádném případě gójovi zachránit život nebo, ani se snažit o jeho záchranu. „Gójům, s nimiž jsme v mírovém stavu, bychom neměli přímo ublížit. Nesmíme se však pokusit jim zachránit život, i kdyby byli na pokraji smrti.“ Tak zní citát z Afuda Zarah, s. b. 26, i citát Bina Majmuna „Mishnah torah“, 2/11, talmudská encyklopedie, kapitola „gójové“. (Shahak, tamtéž, s. 136).

    Nidal Saleh: Proč se vraždí v Izraeli?
    https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Proc_se_vrazdi_v_Izraeli-Nidal_Saleh.pdf , s31, s. 30

    V doslove ešte Nidal Saleh dodáva toto:

    “Většina faktů v této kapitole byla už dávno známa. Psalo o nich mnoho kritiků. Sionisté a židé vůbec, mnozí z nich z nevědomosti, tyto skutečnosti ignorují. Považují je za antisemitskou propagandu. Spoléhají se na neznalost hebrejštiny nežidů. Kdybych o tom psal já, jistě bych byl předmětem útoků sionistických kruhů a jejich přátel. Považovali by mne za antisemitu, převraceli by fakta a pozornost by odvraceli od skutečnosti. Proto jsem volil tuto alternativu a všechny uvedené informace jsem čerpal od židovského autora – ze Shahakovy knihy Jewish history, Jewish Religion, vydané v roce 1994 vydavatelstvím Pluto Press v Londýně. Úvod k ní napsal známý americký spisovatel Gore Vidal. Uvedená čísla stran označují strany arabského vydání z roku 1996. Z nich jsem, po důkladném porovnání s anglickým textem, čerpal informace.

    Like

  10. diskuter says:

    Veľké množstvo málo známych citátov z Talmudu a Kabbaly (kniha Zohar), ktoré sa venujú výzvam na zabíjanie nežidov (vojnové aj rituálne) cituje vo svojej knihe “Polemika a lidské oběti rabínismu” August Rohling:

    „Svatý“ rabín Israel Japhe říká: „Každý Žid je povinen usilovat o spásu svatého lidu, který v pátém tisíciletí (po stvoření světa) upadl pod vládu klipoth a bezbožných akumů, budiž vyhlazeno jejich jméno… Pokud by se však někdo ptal, jak mu mám pomoci, pak (Bůh) říká: Máš vyhladit vzpomínku na Amaleka, protože nebeská královna (Matrunitha) nebude nikdy spokojena, dokud se nepomstíš na Amalekovi, d o k u d _ n e v y h l a d í š _ z e _ s v ě t a _ g ó j e _ a _ j e j i c h _ d ě t i .“(88)

    A jako se podle možností musejí hubit klipoth, má se také pokud možno bránit jejich rozmnožování, protože Mikdasch Melech k Zoharu I. 13b říká: „Je pravdou, že se musí v plevách oddělovat pohlaví tím způsobem, že se muži kastrují a ženy oddělávají (zabíjejí).“(89) Srv. Také traktát Baba bathra fol. 74b.

    str. 27

    —-

    Myšlenka, že zabití Nežida je obětním konáním, se vyskytuje často.
    V Jalkut Simoni fol. 245c a 772 i ve Bammidbar rabba fol. 229c se říká: „Kdo prolije krev bezbožníka, přináší oběť Bohu.“(91) Výše jsme si již ukázali, že bezbožníky jsou všichni Nežidé a zvláště pak křesťané.
    V Zoharu III. 277b „dobrý pastýř“ říká: „Nemáme jinou oběť než odklízení nečistých stran“(92) (každý akum je nečistá strana).
    Mikdasch Melch k Zoh. Lev fol. 62 říká: „Kozel, který se (na Den smíření) vyhání k Asaselovi (do pouště k ďáblovi) znamená, že i my máme vyhladit ze světa klipoth.“(93)
    Sefer Or. Israel fol. 177b píše: „Máš klipoth připravit o život a zabít jej, a pak ti to Schechina (nebeská královna) přičte k dobru tak, jako bys obětoval vonné kadidlo.“(94)

    str.28

    Dogma, že příchod mesiáše bude uspíšen vyhlazením akumů, potvrzuje dále Zohar II 43a, kde se ohledně mosaické zásady vykoupení prvorozence osla zabitím beránka poznamenává: „Osel znamená Nežida. Vykup jej z poroby skrze beránka, kterým je rozptýlená ovečka Izraele (Jer. 50), tj. udělej z něj Žida; pokud se ten kajícně neobrátí, zlom mu vaz… mají být vymazáni z knihy života, neboť je o nich psáno: Vymažu ze své knihy toho, kdo proti mně zhřešil.“(97)

    Zohar III. 277b: „Mají se vyhladit ze světa… V čas čtvrtého zajetí (kdy se zjeví mesiáš) již nebudou akumové a lidé (Židé) je ani nebudou znát, neboť na těch, kteří byli známi jako akumové, se naplní, co stojí psáno (Deut. 7): Odplať svým nenávistníkům, znič je.“(98)

    str.29

    zdroj:
    Prof. dr. August Rohling: Polemika a lidské oběti rabinismu (1883). http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Polemika_a_lidske_obeti_rabinismu.pdf

    Like

  11. diskuter says:

    Zaujímavý úryvok:

    Nesmírně zajímavé jsou názory Talmudu na obchod. „Dovoluje se bojovati proti gojům s pomocí lichvářství a šiditi je, prodáte-li však něco Židu, nebo kupujete-li od něho, není vám dovoleno šidit ho.“ Talmud uvádí několik příkladů, vzatých ze života slavných mudrců a knižníků. Tak známý rabbi Samuel, potkav goja s nádobou z čistého zlata, přesvědčil ho, že nádoba je méně cenná a koupil ji za čtyři drachmy a ještě ho při výplatě peněz ošidil o jednu drachmu.

    Podobně se zachoval rabbi Kachana, který koupil od goja 120 sudů vína, ale přesvědčil ho, že sudů bylo o 20 méně, a zaplatil pouze sto. Velmi obratně si počínal rabín, který prodal goju palmové kmeny. Goj je svědomitě spočítal a zaplatil. Rabbi poslal v noci svého sluhu, aby pilou zkrátil břevna a odřezané kusy přinesl. Řekl svému sluhovi: „Goj si pamatuje počet břeven, nezná však jejich délky.“

    zdroj: R.M.Vlas: Talmud – zdroj nenávisti (1939) https://web.archive.org/web/20200927192239/http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Talmud-zdroj_nenavisti-R.M.Vlas_.pdf str. 22-23

    Z iného zdroja:

    „ Židé musí stále zkoušet, podvádět nežidy“ (Zohar I,168a)

    „Židovi je dovoleno, aby těžil z omylu Nežida a podváděl ho “ (Talmud IV/1/113b)

    „ Když dva Židé podvedli jednoho Nežida, musí se o zisk rozdělit.“ (Babha Kama 133a)

    V tomto kontexte človeka občas napadá, ako asi vzniklo české slovo “šidit”, “ošidit”…

    Like

  12. diskuter says:

    Židovské parazitovanie na téme holokaustu…

    Objavilo sa na nete v diskusii:

    zdroj: https://sun9-18.userapi.com/c850424/v850424744/a2d8e/gdXOpENepME.jpg

    Liked by 1 person

  13. diskuter says:

    Niekoľko ďalších citátov

    „Svět byl stvořen jen kvůli izraelitům.”
    (Rabín Abraham Seba, traktát Zeror hammor z roku 1595, fol. 106, col. 4.)

    „Svět byl stvořen jen pro izraelity, kteří jsou jeho ovocem, ostatní národy jsou pouze slupkou.”
    (Rabín Ješaja Hurwitz, traktát Schené luchôth haberîth, z roku 1686, fol. 145, col. 3.)

    „Země Izrael se rozšíří a pohltí všechny ostatní země.”
    (Rabín Naphtali, traktát Emmek hammelech, z roku 1653, fol. 44, col. 1.)

    „Jeruzalém bude napříště tak veliký jako celá země Izrael, a země Izrael bude tak veliká jako celý svět.”
    (Rabín Simeon, traktát Jalkut Šimoni z roku 1687, fol. 57, col. 2.)

    Like

  14. diskuter says:

    Veľmi zaujímavý úryvok ilustrujúci vzťah Židov k peniazom:

    “…Velmi často mám obavy, že čtenáři mým článkům rozumí jinak, než co těmito články sleduji. Globalisté se nesnaží vydělávat peníze, protože oni kontrolují a vyrábí peníze. Globalisté, tedy světoví sionisté, si mohou vyrobit tolik peněz, kolik budou chtít, pamatujte na židovské ponaučení Charedim: “Peníze jsou jako voda, která zavlažuje naši věc. Voda odteče, zmizí, ale dílo nám z ní vyroste a setrvá! Kde je ta voda? Není. Nám z ní vyrostlo dílo. A to dílo nám slouží. Jenom nám! Nehledej vodu, to jen dílo zasluhuje povšimnutí!” …”

    zdroj: https://aeronet.cz/news/green-new-deal-jezte-cervy-evropska-unie-schvalila-novou-potravinu-v-podobe-tepelne-zpracovanych-cervu-pro-koncovou-konzumaci-a-substratove-pouziti-v-potravinarskem-prumyslu-jako-nahradu-zivocisnych/

    Like

  15. sddfsg says:

    Jakej je rozdíl, když se někdo každý ráno modlí za zničení nežidů, a jiným, který se modlí za zničení židů?

    Like

Leave a comment