Bakteriologické látky v chemtrails

Úvod

Najčastejšie používanou látkou v chemtrails je hliník, ktorý je zodpovedný za množstvo neurotoxických prejavov z chemtrails (hlavne bolesti hlavy a depresie).

Bohužiaľ, často sa objavujú správy naznačujúce výskyt biologických látok v chemtrails, zodpovedný za chrípkovité prejvavy, občas označované pojmom “chemtrailová chrípka” (chemtrail flu).

Zatiaľ čo v prípade hliníka a iných kovov v chemtrails by sa ešte dalo aspoň teoreticky uvažovať o geoinžinieringu ako účele chemtrails, tak zámerné rozprašovanie baktérií, vírusov a húb už jednoznačne potvrdzuje zlý úmysel.

Nasleduje séria rôznych článkov a komentárov z diskusií, ktoré popisujú zdravotné problémy vyvolané látkami v chemtrails.

————————————

Úryvok z článku o látkach v chemtrails, pričom jeden typ chemtrails je zjavne biologického pôvodu.

  1. Typ zatuchnutá voda (Swampwater type)

…toto je jeden z najvýznamnejších typov chemtrailov.
…spôsobuje chrípkovité symptómy
…na rozdiel od iných chemtrailov býva sprejovaný vo veľmi vysokých výškach
…má chuť a pach ako dych človeka so začínajúcou nádchou.

Zloženie:

…s veľkou pravdepodobnosťou vírusy a baktérie.

Zdravotné problémy:

…príznaky identické ako prechladnutie alebo chrípka. Po každom takomto sprejovaní nasledoval nával pacientov do ambulancií lekárov.

…poznamenáva, že postrehol zaujímavý vzorec správania. Obvykle je tento typ chemtrail sprejovaný pred príchodom búrkového alebo studeného frontu. Zdá sa, že vláda sa snaží chorobové prejavy zvaliť na náhlu zmenu počasia, aby čo najmenej ľudí skúmalo príčinu. Takáto maskovacia stratégia naznačuje, že sa vláda BOJÍ, že by sa ľudia mohli dozvedieť pravdu. A to je znepokojivé.

…tvrdí, že v decembri 2013, keď došlo na 5 dní v jeho lokalite k výpadku prúdu a kúrenia, vláda sprejovala ich lokalitu viac ako obvykle práve týmto typom chemtrailu. Následne bol v ich okrese zaznamenaný prudký nárast prípadov chrípky, vrátane pandemického typu H1N1.

zdroj: https://diskuter.wordpress.com/2016/01/17/rozne-typy-chemtrails-a-ich-zdravotne-prejavy/ ,

nekrátený text originálu tu: http://globalskywatch.com/stories/my-chemtrail-story/chemtrail-information/chemtrail-types.html#SwampWaterType

—————————————–

“Chemtrailová chrípka je nový fenomén, ktorý sa objavil po roku 2000, keď začalo byť chemické sprejovanie čoraz viac rozšírené. Táto chrípka spôsobuje širokú škálu chrípke podobných symptómov, ale obvykle bez zvýšenej teploty. Domnievame sa, že toto ochorenie je priamy dôsledok typu chemického postreku označovaného ako “Typ bažinatá voda”.

http://globalskywatch.com/health/solutions/index.html

——————————————

V diskusii pod jedným videom na youtube sa objavil pozoruhodný príspevok. Komentár získal na youtube pomery neuveriteľných 100 hlasov !!! a 114 odpovedí

Von Molotov (1 year ago, t.j. napísané niekedy okolo januára 2015)

Vyrástol som vo Východnej Európe. Môj otec pracoval pre letcectvo, takže sme žili v tesnej blízkosti letiska. Nikdy predtým som nevidel chemtrail, až kým som sa nepresťahoval do USA. Chemtrails NIE SÚ konzenzačné stopy. Kondenzačné stopy “sledujú” lietadlo a rozplynú sa v priebehu minút; zatiaľ čo chemtrails zostávajú na oblohe a rozrastajú sa do šírky. Od tej doby, čo som sa presťahoval sem, som bol značne chorý a moje zdravie sa vždy zhoršilo počas “daždivých dní”. Začal som si všímať križujúce vzory na oblohe, vždy tesne predtým ako sa počasie dramaticky zmenilo a ako táto zmena na mňa vplývala.

Tento rok tu v Texase sprejovali tak intenzívne, že u každého sa prejavujú efekty z chemtrailov, ale ľudia ich pripisujú vírusom alebo preťaženiu z práce. Sprejovanie začína na svitaní a v priebehu pár hodín začnete kýchať, máte upchaný nos, bolesti hrdla, cítite sa unavený, je vám divne od žalúdka, dostávate migrény a silné úzkosti bez akéhokoľvek dôvodu. Ak to pokračuje viacero dní – tak tiež začínate mať emocionálne problémy – ťažké depresie a nekontrolovateľné záchvaty plaču.

Takto sprejovali štyri týždne pred Vianocami a počasie bolo veľmi podivné. Teploty v priebehu dňa kolísali medzi +20 C až nulou, jeden deň hustý dážď, druhý deň teploty pod nulou. Avšak akonáhle začal vianočný víkend a všetci vojaci dostali deň voľna, objavilo sa slnko, krásne a teplé počasie, každý bol vonku a užíval si to. Pocit z toho bol skvelý. Bol som dnes v parku a nevidel som jediný chemtrail, hoci obvykle nimi býva pokryté celé nebo. Aká to náhoda, nie?

zdroj: diskusia pod videom https://www.youtube.com/watch?v=U-5VnMIiKPY

—————————————————-

Úryvok z rohovoru s prírodnou liečiteľkou Marijah McCain.

Otázka: “Čo navrhujete, ako sa tomu brániť?”

Dr. McCain: “Chemtrailový problém je zložitý, pretože v rôznych regiónoch používajú odlišné látky. Niekedy máme správy, že sprejujú Južnú Karolínu a všetci ochorejú črevnými problémami. Majú hnačku a podobne. V iných oblastiach, ktoré sprejovali, ľudia dostanú ochorenie nosných dutín a horných ciest dýchacích. V iných sprejovaných oblastiach, ľudia ochorejú so symptómami podobnými meningitíde (zápal mozgových blán prejavujúci sa bolesťami hlavy, stuhlosťou šije, zmätenosťou, zvracaním… pozn. prekl). Takže je naozaj ťažké poradiť.

Ten najzákladnejší typ chemtrail, ktorý sprejujú, má špecifické prejavy – suchá pokožka, zlá pachuť v ústach. Je to chemická otrava spôsobená z bária a hliníka a z kovov a toxínov a rôznych látok v leteckom palive. A potom tu sú baktérie a mikróby a to môžeme iba hádať, čo nás čaká zajtra. Je to podobné ako prípad vírusu západonílskej horúčky. Prehnal sa celou krajinou a všade bola hromada rečí, že to bolo roznášané iba vtákmi.

Otázka: “Je mnoho vecí, o ktorých nám nehovoria pravdu”.

Dr. McCain: “Presne tak.”

Otázka: “Aký je váš názor ohľadom účelu chemtrails?”

Dr. McCain: “Nemám tušenia. Úprimne povedané, neviem. Prečítala som všetko, čo bolo k dispozícii – všetko od “snažia sa zbaviť populácie”, cez “snažia sa riadiť počasie” až po “používajú to pre HAARP z dôvodu, že sú tam niekde mimozemšťania”. Prečítala som to všetko a nemám tušenia.

Ale viem, že sú tu a že ich dôsledkom sú ľudia chorí a viem, že ak s tým neprestanú… že sa začnú objavovať správy o ľuďoch na to zomierajúcich. Sú ľudia, ktorí dostanú bakteriálne infekcie a zomierajú v dôsledku infarktov, pretože baktéria sa im dostala do srdca. Sú ľudia, ktorí umierajú, u ktorých boli urobené krvné testy a zistené vysoké hodnoty bária v tele. Bárium je veľmi veľmi jedované. Je extrémne jedovaté. Taktiež hliník je veľmi nebezpečný, pretože prekračuje krvnú mozgovú bariéru. Má na ľudí vplyv, že viac nedokážu rozmýšľať. Môžete sa porozprávať so stovkami ľudí, ktorí vám povedia, že majú ťažkosti rozmýšľať. Že ich myseľ je zahmlená. […]

Existujú niektoré oblasti v Spojených Štátoch, kde nikdy nevidieť na oblohe chemtrails, pretože niektoré oblasti, napríklad farma Georga Busha v Texase, nebývajú nikdy sprejované. Mám známeho, ktorý býva neďaleko odtiaľ. Nesprejujú tam nikdy, naozaj nikdy.

(pozn. prekladateľa: s týmto som sa stretol, aj v rôznych iných v diskusiách, že niektoré regióny nie sú nikdy sprejované. Zhodou okolností je to vždy lokalita, kde žijú elity alebo miesto odkiaľ elity nakupujú potraviny.)

Otázka: “To je zaujímavé! Ktovie prečo asi?”

Dr.McCain: […] Zažívame vážnu, znepokojivú dobu a naša vláda a náš zdravotnícky systém atď., tí tu nie sú na to, aby zachraňovali ľudí, to vám môžem jednoznačne povedať, podľa toho čo viem. Ľudia sa budú musieť zachrániť sami vlastnými silami. A problém je, že všetci sú tak strašne deprimovaní.

S tým súvisí ďalšia vec. Určite to dajte do Vášho článku, pretože je to dôležité. Ohľadom depresií: pečeň (játra) pracuje s chemickými rovnováhami v tele. Doktori vám povedia, že je to mozog, čo je chemicky v nerovnováhe. Ale v skutočnosti to súvisí s pečeňou a úrovňami toxicity v tele.”

Zbytok rozhovoru sa venuje téme prírodných spôsobov detoxikácie atď. Vynechal som tiež časti týkajúce sa doporučenia konkrétnych liečivých prípravkov, ktoré príliš zaváňali reklamou.

celý rozhovor: http://www.healthfreedom.info/Chemtrails%20Essiac.htm

—————————-

Ďalší článok: http://www.geoengineeringwatch.org/chemtrail-syndrome-a-global-pandemic-of-epic-proportions-2/

Nasleduje rozsiahly zoznam symptómov spojených s chemtrailovým sprejovaním. Každý symptóm bol identifikovaný rôznymi osobami, ktoré časovo prepojili výskyt symptómov so začiatkom sprejovania nad ich domami alebo pracoviskami. Tento zoznam bol zoradený v zostupnom poradí s najčastejšími symptómami hore na začiatku zoznamu.

  • Bolesti hlavy
  • Mozgová hmla
  • Únava
  • Pocit nedostatku energie
  • Zhoršená imunita
  • Dezorientácia
  • Problémy s pozornosťou a sústredením
  • Sínusitída (zápal dýchacích ciest)
  • Nepríjemný pocit na pokožke, podráženie pokožky
  • Bolesti kĺbov
  • Bolesti svalov
  • Astmatické prejavy (problémy s dýchaním)
  • Závrate
  • Nespavosť
  • Výpadky pamäte
  • Zrakové problémy (rozmazané alebo rozostrené videnie)
  • Nevoľnosť
  • Problémy s pečeňou (játra)
  • Problémy s žlčníkom
  • Tinitus (pocit zvonenia alebo pískania v ušiach po sprejovaní)
  • Bolesti krku
  • Rozdrásané hrdlo
  • Alergické prejavy
  • Senná nádcha mimo sezónu
  • Chrípkovité symptómy
  • Precitlivelosť na chlad
  • Celkový pocit slabosti
  • Úzkosť
  • Malátnosť, závrate, odpadávanie
  • Depresia
  • Kašlanie
  • Kýchanie
  • Pocit nedostatku dychu
  • Vertigo
  • Pocity hnevu, výbuchy zlosti, pocity frustrácie
  • Choroba MORGELLONS

Každý z týchto symptómov je veľmi častý v regiónoch po celom svete, kde sa chemtrails stali každodennou súčasťou života.

———————————————————————

Nazývajú ich “Veľká štvorka”. Sú to 4 najčastejšie vážne ochorenia spojené s chemtrails:

  • Aneurysmus – niektoré zlúčeniny z chemtrails pravdepodobne blokujú artérie a oslabujú artériové steny, vedúc k aneurysmu a potenciálne k smrteľným mozgovým príhodám.
  • Mozgová mrtvica / porážka – nanočastice hliníka sa hromadia v kapilárach, spôsobujúc nepriechodnosť potenciálne vedúcu k aneuryzmu a mozgovým príhodám.
  • Infarkty – bárium dramaticky znižuje hladiny draslíka u cicavcov, čo vedie k srdcovým arytmiám a infarktom. V skutočnosti bárium býva u pokusných zvierat používané na umelé vyvolanie srdcových infarktov.
  • Rakovina – Väčšina látok z chemtrails potláča imunitný systém. Keď je imunita po dlhšiu dobu oslabená, môže sa začať v tele rozrastať rakovina.

Avšak v žiadnom prípade to nie sú jediné ochorenia spájané s chemtrails. Nasleduje množstvo iných častých symptómov, ktoré ľudia denne pozorujú:

  • Únava
  • Bolesti hlavy
  • Bolesti nosných dutín
  • Bolesti svalov
  • Bolesti kĺbov
  • Časté praskanie v kĺboch
  • Depresie
  • Záchvaty paniky, úzkosť
  • Hyperaktivita
  • Nespavosť
  • Zvýšená kazivosť zubov, hlavne v podobe zápalov ďasien (môže súvisieť s ortuťou v chemtrails, pozn. prekl)
  • Úzkosť
  • Výbuchy zlosti
  • Zvonenie v ušiach
  • Zhoršenie zraku
  • Krátkozrakosť alebo ďalekozrakosť
  • Infekcie horných ciest dýchacích
  • Zvýšený krvný tlak
  • Zrýchlený srdečný tep
  • Srdcové arytmie, infarkty
  • Nedostatok dychu
  • Strata rovnováhy
  • Tmavé kruhy pod očami
  • Bolesti žalúdka
  • Nevoľnosť
  • Častá chorobnosť
  • Plytký, nepokojný spánok
  • Živé a nepokojné sny
  • Rýchle/predčasné starnutie (zdá sa mi, že všetky mladé dievčatá v poslednej dobe vyzerajú podivne zostarnuto, pozn. prekl.)
  • Krvácanie z nosa (pravdepodobne dôsledok toluénu v chemtrails)
  • Kožné vyrážky

Tieto symptómy zažíva rýchlo sa rozrastajúci počet ľudí po celom svete. Často bývajú spojené s výskytom chemtrails.

zdroj: http://globalskywatch.com/illness/

—————————

Rôzne poznámky:

V súvislosti s chemtrailovými látkami býva v niektorých článkoch spomínané rozprašovanie vnútrobunkových baktérií ako sú chlamýdie a mykoplazmy, ktoré spôsobujú tzv. bezpríznakový zápal pľúc. Chlamýdie aj mykoplazmy sú vnútrobunkové baktérie, ktoré sa dokážu pred imunitným systémom schovať dovnútra ľudských buniek a unikať vďaka tomu snahám o likvidáciu. Chlamýdie dokážu úspešne prežívať dokonca aj vovnútri bielych krviniek.

Obe tieto baktérie sú špecifické tým, že choroba sa rozvíja veľmi pomaly, nezriedka celé roky od prvotnej nákazy. Hlavným prejavom týchto chorôb je narastajúci pocit únavy, oslabený imunitný systém (ktorý je vyčerpávaný nekonečným bojom proti skrývajúcim sa baktériam), problémy s sústredením (tzv. mozgová hmla) atď. Liečba týchto chorôb je mimoriadne náročná, pretože bežné krátkodobé antibiotické kúry nepostačujú. V zahraničí sa u niektorých ľudí praktikuje experimentálna mnohomesačná antibiotická kúra.

Do súvislosti s chemtrails býva tiež dávaná záhadná choroba Morgellons.

—————————————————————————————-

DOPLNENÉ 27.5.2016

Medea says:    May 24, 2016 at 07:13

Registrujem tento “jav” intenzívne od roku 2012, s odstupom cca 1-2 dní po výrazne začiarovanej oblohe máme natrieskanú ambulanciu s ochoreniami horných a dolných dých. ciest,( robila som si záznamy do kalendára celý rok). Majú identický priebeh, vznik po pobyte vonku, z plného zdravia, niektoré vlny s chrípkovými prejavmi, iné vlny s charakteristikou bakteriálnej infekcie ( zelené hlieny, vysoké CRP) , zaujímavé sú potom stavy, kde je obraz akoby chemickej iritácie dých. ciest, bez laboratorných zmien , “iba” nevysvetliteľné kašle a bolesti hrudníka s pálením dých. ciest a popisom divných pachutí a divného dychu.Čo skúsenému človeku udrie do očí sú práve tie epidemiologické súvislosti:veľkoskupinový výskyt v relativne krátkom období, identický priebeh a príčinná súvislosť: KEDY sa to objaví….Podrobnosti by boli na veľmi dlhú debatu…

zdroj: https://diskuter.wordpress.com/2016/02/08/historia-chemtrails-na-starych-fotkach/#comment-39

—————————————————————–

DOPLNENÉ   2.10.2016

objavilo s v diskusii:

varecha : “Komárov a múch máme u nás prehojne aj napriek tým stálym bielym čiaram na oblohe. Ale čo ma “fascinuje” je, že hlavne v mesiacoch mimo leta, zvykne zrazu z čista jasna prísť taký silný vírus, že z večera do rána je človek skoro nebohý a deje sa to hromadne. Zrazu z ničoho nič, bez predošlých príznakov, z jedného dňa na druhý sú šiesti z desiatich nevládne chorí. Tak to mi príde tiež ako chemtralis.”

alicaP : “u nas, pri Blave mame momentalne pusteny nejaky virus na usi u deti… vyvolava zapal stredneho ucha a kto odola,chyti priedusky a pluca….otras…to tu nikdy nebolo…sucho je na totalku, ale bacily a komare, ako by ich hnojili…biele ciary od stvrtej rana do poobedia ficia, ale ovce, ze lietadla…no sak vrany to asi neboli vravim….”

pildo : “aj u nas v ZA je to podobne s tym necakanim ochorenim mnozstva zdravych a casto krat silnych ludi.”

http://www.hlavnespravy.sk/zakladatel-platformy-wikileaks-assange-nerobime-autocenzuru/839241#comment-2928689503

 

Ďalšie články z rubriky chemtrails:

https://diskuter.wordpress.com/category/chemtrails/

 

 

 

 

This entry was posted in Chemtrails. Bookmark the permalink.

1 Response to Bakteriologické látky v chemtrails

Leave a comment